avatar 2

Fun fact:

Voor Avatar is een compleet nieuwe taal ontworpen. Taalkundige Dr. Paul Frommer bedacht een vocabulaire van zo’n duizend woorden.

Avatar 2

Director: James Cameron
Imdb:   7.6

Avatar 2 dompelt de kijkers opnieuw onder in de adembenemende wereld van Pandora. Jaren na de gebeurtenissen van de eerste film, verkent Jake Sully, nu volledig geïntegreerd in de Na’vi-samenleving, samen met zijn familie nieuwe en onbekende delen van Pandora. Terwijl ze zich wagen in de waterrijke rijken van de planeet, staan ze voor onbekende gevaren en ontdekken ze nieuwe geheimen die de band tussen de Na’vi en hun wereld verder zullen verdiepen. De familiebanden worden op de proef gesteld en oude bedreigingen keren terug, wat zorgt voor een episch avontuur dat het belang van harmonie en verbinding met de natuur benadrukt.

  • 2022
  • 3 h 12 min
  • Action

Cast:

Sam Worthington (Jake Sully), Zoe Saldana (Neytiri), Sigourney Weaver (Dr. Grace Augustine), Stephen Lang (Colonel Miles Quaritch), CCH Pounder (Mo’at), Giovanni Ribisi (Parker Selfridge), Joel David Moore (Norm Spellman), Kate Winslet (Ronal), Cliff Curtis (Tonowari), Jamie Flatters (Neteyam), Britain Dalton (Lo’ak).

Official trailer:

Naar boven