inception
september 11, 2023

Inception

Fun fact: Een leuk feit over de film "Inception" uit 2010 is dat regisseur Christopher Nolan meer dan een decennium heeft besteed aan het ontwikkelen van het concept en het script voordat de film werd uitgebracht. InceptionDirector: Christopher NolanImdb:   8.8 Dom Cobb is een gespecialiseerde dief, de beste in zijn vakgebied: hij betreedt de dromen van mensen om hun diepste geheimen te stelen. Wanneer hij de kans krijgt op verlossing in de vorm van een laatste, haast onmogelijke missie, grijpt hij deze met beide handen aan. In plaats van iets te stelen, moet Cobb nu een idee planten in iemands geest. Samen met zijn team van specialisten betreedt hij de gelaagde structuur van de menselijke droomwereld. Maar persoonlijke demonen en een vijandig droomlandschap bedreigen hun missie en zetten alles op het spel. 2010 2 h 28 min Action Meer VOD Bekijk pakkettenCast: Leonardo DiCaprio (Cobb), Joseph Gordon-Levitt (Arthur), Ellen Page (Ariadne), Tom Hardy (Eames), Ken Watanabe (Saito), Cillian Murphy (Robert Fischer), Marion Cotillard (Mal), Michael Caine (Professor Stephen Miles), Tom Berenger (Browning), Dileep Rao (Yusuf) Official trailer: Starring:Elliot PageJoseph Gordon-LevittLeonardo DiCaprioGallery:
avatar 2
september 11, 2019

Avatar 2

Fun fact: Voor Avatar is een compleet nieuwe taal ontworpen. Taalkundige Dr. Paul Frommer bedacht een vocabulaire van zo’n duizend woorden. Avatar 2Director: James CameronImdb:   7.6 Avatar 2 dompelt de kijkers opnieuw onder in de adembenemende wereld van Pandora. Jaren na de gebeurtenissen van de eerste film, verkent Jake Sully, nu volledig geïntegreerd in de Na'vi-samenleving, samen met zijn familie nieuwe en onbekende delen van Pandora. Terwijl ze zich wagen in de waterrijke rijken van de planeet, staan ze voor onbekende gevaren en ontdekken ze nieuwe geheimen die de band tussen de Na'vi en hun wereld verder zullen verdiepen. De familiebanden worden op de proef gesteld en oude bedreigingen keren terug, wat zorgt voor een episch avontuur dat het belang van harmonie en verbinding met de natuur benadrukt. 2022 3 h 12 min Action Meer VOD Zie pakkettenCast: Sam Worthington (Jake Sully), Zoe Saldana (Neytiri), Sigourney Weaver (Dr. Grace Augustine), Stephen Lang (Colonel Miles Quaritch), CCH Pounder (Mo'at), Giovanni Ribisi (Parker Selfridge), Joel David Moore (Norm Spellman), Kate Winslet (Ronal), Cliff Curtis (Tonowari), Jamie Flatters (Neteyam), Britain Dalton (Lo'ak). Official trailer: Starring:Sam WorthingtonSigourney WeaverZoe SaldanaGallery:
september 11, 20190

Mocro Maffia

Fun fact: De serie is losjes geïnspireerd op echte gebeurtenissen en personen uit de Amsterdamse onderwereld. Het biedt een gefictionaliseerde weergave van de drugsoorlogen die de stad in de afgelopen jaren hebben geteisterd. Mocro MaffiaDirector: Victor D. Ponten Imdb:   8.2 De serie "Mocro Maffia" vertelt het verhaal van de opkomst van een nieuwe generatie misdaadkoningen in Amsterdam. De reeks begint met de brute moord op de Amsterdamse crimineel Kamal. Zijn vrienden Romano, Potlood en De Paus zweren wraak, maar al snel ontstaat er een machtsstrijd tussen hen. Terwijl de oorlog in de onderwereld voortraast, ontvouwen zich verhalen van verraad, ambitie en verloren liefdes. Het Amsterdamse criminele circuit wordt in kaart gebracht, van de kleine straatdealers tot de grote drugslords. De serie, gebaseerd op echte gebeurtenissen, geeft een rauw en realistisch beeld van de machtsstrijd in de Amsterdamse onderwereld en de gevolgen daarvan voor zowel de criminelen als de mensen om hen heen. 2018 Action Meer VOD Bekijk pakkettenCast: Achmed Akkabi als Romano, Nasrdin Dchar als Potlood, Walid Benmbarek als Adil, Daan Schuurmans als Paus, Olcay Gulsen als Nadira, Eric Corton als De Lange, Rifka Lodeizen als Kim, Hajo Bruins als John, Mandela Wee Wee als Tatta, Robert de Hoog als Stefano. Official trailer: Starring:Achmed AkkabiWalid BenmbarekGallery:
The dark knight
september 11, 2019

The Dark Knight

Fun fact: Heath Ledger, die de Joker speelde, sloot zichzelf op in een hotelkamer voor ongeveer een maand voor de opnames van de film om zich voor te bereiden op zijn rol. Hij hield een dagboek bij over de gedachten en gevoelens van de Joker. Zijn vertolking werd alom geprezen en hij won postuum de Oscar voor Beste Mannelijke Bijrol. The Dark KnightDirector: Christopher NolanImdb:   9.0 Wanneer Gotham City wordt geteisterd door een nieuwe crimineel, de Joker, moet Batman de ultieme test doorstaan. Terwijl de Joker chaos en vernietiging zaait, wordt Bruce Wayne geconfronteerd met morele dilemma's over gerechtigheid en wraak. "The Dark Knight" duikt diep in de psyche van zowel helden als schurken en stelt de vraag wat ware heldhaftigheid betekent in een wereld vol duisternis. 2008 2 h 32 min Action Meer VOD Bekijk pakkettenCast: Christian Bale (Bruce Wayne / Batman), Heath Ledger (The Joker), Aaron Eckhart (Harvey Dent / Two-Face), Michael Caine (Alfred Pennyworth), Gary Oldman (Lt. James Gordon), Maggie Gyllenhaal (Rachel Dawes), Morgan Freeman (Lucius Fox), Cillian Murphy (Dr. Jonathan Crane / Scarecrow), Eric Roberts (Salvatore Maroni), Chin Han (Lau) Official trailer: Starring:Aaron EckhartChristian BaleHeath LedgerGallery:
game of thrones
september 11, 2019

Game of Thrones

Fun fact: De iconische Iron Throne, waar zoveel personages naar streefden, werd in de serie gemaakt van hout en metaal en beschilderd om eruit te zien als oud, versmolten zwaarden. Het kostte twee maanden om de troon te bouwen. De originele beschrijving in George R.R. Martin's boeken is echter veel groter en angstaanjagender dan de versie die in de serie te zien is. Game of ThronesDirector: David BenioffImdb:   9.2 "Game of Thrones", gebaseerd op de "A Song of Ice and Fire"-boeken van George R.R. Martin, volgt de machtige families van Westeros in hun strijd om de Iron Throne. In een wereld vol verraad, eer, magie en draken, moeten personages hun loyaliteit kiezen en gevechten aangaan, zowel fysiek als politiek, in hun zoektocht naar macht. 2011-2019 57 min Action Meer VOD Bekijk pakkettenCast: Kit Harington (Jon Snow), Emilia Clarke (Daenerys Targaryen), Peter Dinklage (Tyrion Lannister), Lena Headey (Cersei Lannister), Nikolaj Coster-Waldau (Jaime Lannister), Sophie Turner (Sansa Stark), Maisie Williams (Arya Stark), Isaac Hempstead Wright (Bran Stark), Alfie Allen (Theon Greyjoy), John Bradley (Samwell Tarly) Official trailer: Starring:Emilia ClarkeKit HaringtonPeter DinklageGallery:
Naar boven