september 11, 20190

Mocro Maffia

Fun fact: De serie is losjes geïnspireerd op echte gebeurtenissen en personen uit de Amsterdamse onderwereld. Het biedt een gefictionaliseerde weergave van de drugsoorlogen die de stad in de afgelopen jaren hebben geteisterd. Mocro MaffiaDirector: Victor D. Ponten Imdb:   8.2 De serie "Mocro Maffia" vertelt het verhaal van de opkomst van een nieuwe generatie misdaadkoningen in Amsterdam. De reeks begint met de brute moord op de Amsterdamse crimineel Kamal. Zijn vrienden Romano, Potlood en De Paus zweren wraak, maar al snel ontstaat er een machtsstrijd tussen hen. Terwijl de oorlog in de onderwereld voortraast, ontvouwen zich verhalen van verraad, ambitie en verloren liefdes. Het Amsterdamse criminele circuit wordt in kaart gebracht, van de kleine straatdealers tot de grote drugslords. De serie, gebaseerd op echte gebeurtenissen, geeft een rauw en realistisch beeld van de machtsstrijd in de Amsterdamse onderwereld en de gevolgen daarvan voor zowel de criminelen als de mensen om hen heen. 2018 Action Meer VOD Bekijk pakkettenCast: Achmed Akkabi als Romano, Nasrdin Dchar als Potlood, Walid Benmbarek als Adil, Daan Schuurmans als Paus, Olcay Gulsen als Nadira, Eric Corton als De Lange, Rifka Lodeizen als Kim, Hajo Bruins als John, Mandela Wee Wee als Tatta, Robert de Hoog als Stefano. Official trailer: Starring:Achmed AkkabiWalid BenmbarekGallery:
Breaking bad
september 11, 2019

Breaking Bad

Fun fact: Aaron Paul, die Jesse Pinkman speelt in "Breaking Bad", zou oorspronkelijk aan het einde van het eerste seizoen sterven. Maar vanwege zijn indrukwekkende acteerwerk en de chemie met Bryan Cranston bleef zijn karakter in de serie. Breaking BadDirector: Vince GilliganImdb:   9.5 Walter White, een scheikundeleraar die is gediagnosticeerd met terminale longkanker, gaat samenwerken met oud-student Jesse Pinkman om crystal meth te produceren en te verkopen. Terwijl hij de wereld van de drugshandel betreedt, transformeert Walter van een onderdrukte leraar naar een meedogenloze drugsbaron, alles in een poging om een financiële erfenis achter te laten voor zijn gezin. 2008 49 min Crime Meer VOD Bekijk pakkettenCast: Bryan Cranston (Walter White), Aaron Paul (Jesse Pinkman), Anna Gunn (Skyler White), Dean Norris (Hank Schrader), Betsy Brandt (Marie Schrader), RJ Mitte (Walter White Jr.), Bob Odenkirk (Saul Goodman), Giancarlo Esposito (Gus Fring), Jonathan Banks (Mike Ehrmantraut) Official trailer: Starring:Aaron PaulAnna GunnBryan CranstonGallery:
The dark knight
september 11, 2019

The Dark Knight

Fun fact: Heath Ledger, die de Joker speelde, sloot zichzelf op in een hotelkamer voor ongeveer een maand voor de opnames van de film om zich voor te bereiden op zijn rol. Hij hield een dagboek bij over de gedachten en gevoelens van de Joker. Zijn vertolking werd alom geprezen en hij won postuum de Oscar voor Beste Mannelijke Bijrol. The Dark KnightDirector: Christopher NolanImdb:   9.0 Wanneer Gotham City wordt geteisterd door een nieuwe crimineel, de Joker, moet Batman de ultieme test doorstaan. Terwijl de Joker chaos en vernietiging zaait, wordt Bruce Wayne geconfronteerd met morele dilemma's over gerechtigheid en wraak. "The Dark Knight" duikt diep in de psyche van zowel helden als schurken en stelt de vraag wat ware heldhaftigheid betekent in een wereld vol duisternis. 2008 2 h 32 min Action Meer VOD Bekijk pakkettenCast: Christian Bale (Bruce Wayne / Batman), Heath Ledger (The Joker), Aaron Eckhart (Harvey Dent / Two-Face), Michael Caine (Alfred Pennyworth), Gary Oldman (Lt. James Gordon), Maggie Gyllenhaal (Rachel Dawes), Morgan Freeman (Lucius Fox), Cillian Murphy (Dr. Jonathan Crane / Scarecrow), Eric Roberts (Salvatore Maroni), Chin Han (Lau) Official trailer: Starring:Aaron EckhartChristian BaleHeath LedgerGallery:
Naar boven