Fun fact:

De serie is losjes geïnspireerd op echte gebeurtenissen en personen uit de Amsterdamse onderwereld. Het biedt een gefictionaliseerde weergave van de drugsoorlogen die de stad in de afgelopen jaren hebben geteisterd.

Mocro Maffia

Director: Victor D. Ponten
Imdb:   8.2

De serie “Mocro Maffia” vertelt het verhaal van de opkomst van een nieuwe generatie misdaadkoningen in Amsterdam. De reeks begint met de brute moord op de Amsterdamse crimineel Kamal. Zijn vrienden Romano, Potlood en De Paus zweren wraak, maar al snel ontstaat er een machtsstrijd tussen hen. Terwijl de oorlog in de onderwereld voortraast, ontvouwen zich verhalen van verraad, ambitie en verloren liefdes. Het Amsterdamse criminele circuit wordt in kaart gebracht, van de kleine straatdealers tot de grote drugslords.

De serie, gebaseerd op echte gebeurtenissen, geeft een rauw en realistisch beeld van de machtsstrijd in de Amsterdamse onderwereld en de gevolgen daarvan voor zowel de criminelen als de mensen om hen heen.

  • 2018
  • Action

Cast:

Achmed Akkabi als Romano, Nasrdin Dchar als Potlood, Walid Benmbarek als Adil, Daan Schuurmans als Paus, Olcay Gulsen als Nadira, Eric Corton als De Lange, Rifka Lodeizen als Kim, Hajo Bruins als John, Mandela Wee Wee als Tatta, Robert de Hoog als Stefano.

Official trailer:

Post comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Naar boven